Aanmelden Campagne Kick-off: Kom aan de macht met BIJ1!

Op zondagmiddag 02/02/2020 komen we in Amsterdam BIJ1 voor de kick-off van onze campagne voor de Tweede Kamerverkiezing.

Partijleider Sylvana Simons is onze host.Marassa opent het event met haar poëtische hiphop.Antropoloog Gloria Wekker en socioloog Willem Schinkel onderbouwen het belang van BIJ1.Jason springt het podium op met spoken word en Soundos sluit onze BIJ1komst op hilarische wijze af.Op de afterborrel zorgen Jean Paul Paula en onze eigen So en Storm er voor dat er gedanst gaat worden.

Wat gaan we verder doen?

We bespreken onze plannen;vieren de tot nu toe behaalde successen; lanceren onze nieuwe campagnewebsite; er is een markt met (nieuwe!) BIJ1-merchandise; en er is een zaal vol leuke mensen om te ontmoeten.

Praktische gegevens

Iedereen is welkom vanaf 13.30 en we trappen met elkaar af om 14 uur. Het inhoudelijk programma is om 17.00 afgelopen, waarna we tot 19.00 een dansbare borrel hebben.Toegang is gratis. En als je iemand meeneemt die nog geen lid is, dan krijgen jullie de eerste consumptie van ons. Meld je aan om vooraf de precieze locatie te horen!

Uitklappen

Info

Plaats

Amsterdam

BIJ1-kleurenbalk